RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann mistenkt for 19 drap

Sist oppdatert:
33 åringen sier han nærer et dypt hat mot kvinner og rike mennesker - derfor måtte de drepes. Politiet tror han har drept 19 mennesker på ett år.

Sørkoreansk politi arresterte søndag en mann mistenkt for å stå bak hele 19 drap på under ett år i hovedstaden Seoul, ifølge politiet.

33 år gamle Yoo Young-chul har forklart politiet at han nærer et dypt hat mot kvinner og rike mennesker, og at han derfor måtte drepe dem.

- Yoo har hatet kvinner etter at han ble skilt, og tror også at fattigdom er årsaken til alle problemene han har hatt, sa politisjef i Seoul, Huh Joon-young, søndag.

Ifølge politiet skal den 33 år gamle barnefaren ha tilstått drapene, og han er tidligere straffedømt i 14 saker for ran og voldtekter. Etter å ha sonet en dom i fjor, skal han ha drept en universitetsprofessor og hans kone under én måned etter at han ble satt fri.

Politiet arresterte 33-åringen etter at en massøse ble funnet drept torsdag, og de har senere gravd opp 11 kvinner de tror er drept av Yoo i nærheten av et tempel i Seoul.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere