*Nettavisen* Nyheter.

Mann overfalt kvinne og ba henne ligge stille - han visste ikke at hun var kickbokser

Retten imponert over kvinnens mot.

Den 39 år gamle mannen som nylig overfalt en 25 år gammel kvinne i England, skulle raskt oppdage at hun ikke var et like enkelt offer som han kanskje hadde trodd.

Kvinnen gikk hjemover klokken to om natten, da 39-åringen begynte å slå og dytte henne, skriver Daily Mail. Han skal deretter ha dyttet henne inn i en hage, lagt seg over henne og sagt: «Vær stille og gjør som jeg sier, så vil du ikke bli skadet».

Det 39-åringen ikke visste var at kvinnen hadde trent kickboksing i to år. Hun brukte dermed det hun hadde lært til å yte real motstand.

- Håpet han ville besvime

Saken ble nylig behandlet i Gloucester Crown Court. Under rettssaken fortalte kvinnen at hun først forsøkte å benytte seg av et grep som kunne ha brukket overgriperens arm, men mannen klarte å komme seg løs og slo henne i ansiktet.

- Da løftet jeg beina mine opp mot skuldrene hans og rundt nakken hans. Jeg la det høyre beinet over og presset dem sammen så hardt jeg kunne. Det så ut som at han slet med å puste, som jo var poenget. Han slo meg så hardt han kunne på den ene siden av ansiktet mitt. Da lukket jeg øynene og holdt grepet så lenge jeg kunne i håp om at han ville besvime, uttalte kvinnen.

Da mannen til slutt falt sammen, rullet hun ham av seg og stakk av. Like etter kunne hun høre ham løpe vekk fra stedet, og lyden av en bil som startet.

- Tegn på rettens takknemlighet

39-åringen har innrømmet legemsbeskadigelse, men nektet for at han utførte et seksuellt overgrep. Han hevder han konfronterte kvinnen fordi han så henne ta et bilde av ham da han urinerte i oppkjørselen.

Mannen er tidligere straffedømt for å ha slått ned en mann og deretter ha dratt kjæresten hans mot varebilen sin.

Retten trodde ikke på mannens forklaring, og 18. mai ble han dømt for seksuelt overgrep. Dommer William Hart uttalte også at han ville be om at kvinnen fikk 500 pund i belønning for sitt mot, og at hun kunne se på dette som et «tegn på rettens takknemlighet».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.