RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann pågrepet for svensk dobbeltdrap

Sist oppdatert:
En mann ble fredag morgen pågrepet for dobbeltdrapet på et middelaldrende ektepar bosatt på den svenske øya Gotland.

Mannen ble pågrepet ved sekstiden fredag morgen, melder svenske Expressen.

- Mannen er pågrepet fordi det foreligger skjellig mistanke mot ham, opplyser politiets presseansvarlige, Sune Jacobsson, til avisen.

Politiet fikk mistanke til den pågrepne mannen etter å ha avhørt flere personer, men vil foreløpig ikke si noe om hva slags forhold mannen hadde til det drepte ekteparet.

Ytterligere en person er innbrakt til avhør i saken. De to ble pågrepet på den sørlige delen av Gotland, opplyser Jacobsson til Aftonbladet.

Det var forrige lørdag at 47-årige Pia Liljegren og hennes to år eldre ektemann Börje ble funnet nedgravd i et grustak ved Fröjel på Gotland.

Kvinnens kropp ble funnet da den hektet seg fast i en traktorskuff. Da politiet søkte gjennom området ble liket av ektemannen funnet under en halv meter med jord.

Politiet tror ekteparet ble drept om lag en uke før de ble funnet, men drapsstedet er foreløpig ukjent. Paret var bakbundet da de ble funnet, og hun hadde store ytre skader.

Ekteparet hadde tidligere flyttet, etter å ha blitt truet på livet av torpedoer. Deres nye leilighet var av samme grunn utstyrt med en forsterket ytterdør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere