RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann tatt etter øksedrap

Sist oppdatert:
En ung mann er arrestert etter at Anthony Walker (18) ble hugget ihjel med øks fredag.

Walker døde på sykehuset etter at en gjeng på fire hvite menn hadde angrepet ham i Huyton i Liverpool fredag kveld. Søndag ble en jevnaldrende mann arrestert.

- En 18 år gammel mann fra Huyton ble arrestert etter at politibetjenter utførte tre ransakingsordre etter sammenstøt i Huyton, sier politifullmektig Peter Currie i Merseyside-politiet, som leder etterforskningen, til Sky News.

- Vi har fått overveldende tilbakemeldinger fra publikum og lokalmiljøet i kjølvannet av Antonys død, og vi trenger at folk fortsetter å gi oss informasjon, legger han til.

Anthony var en ivrig basketballspiller som gikk i kirken og drømte om å bli advokat. Han hadde tilbragt fredagskvelden sammen med sin 17 år gamle kjæreste, som er hvit.

Rundt klokken 23.30 fulgte han, sammen med sin fetter, kjæresten til en bussholdeplass. En mann med hettegenser, som sto utenfor en pub, ropte rasistiske skjellsord til dem. For å unngå problemer, gikk ungdommene videre mot neste busstopp, gjennom en park. Men de fire mennene fulgte etter og angrep Anthony inne i parken.

Kjæresten og fetteren løp etter hjelp, og når de kom tilbake etter noen minutter, fant de Anthony på bakken med øksen i hodet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere