*Nettavisen* Nyheter.

Mann tiltalt for brutal voldtekt av tolvåring i Sverige

Ei tolv år gammel jente i Sverige skal ha blitt lenket fast i en krok i taket og voldtatt. En tiltalt 25-åring er på frifot.

02.08.15 16:58

Sju menn ble nylig dømt for overgrep mot den samme jenta. I tiltalen mot 25-åringen beskrives grufulle scener.

Den tolvårige jenta har fortalt at hun ble påsatt håndjern og lenket fast i en krok i taket. Hun skal også ha blitt påført en lenke rundt halsen og blitt pisket, heter det i tiltalen.

Nyhetsbyrået TT meldte tidligere i uken at sju menn er dømt for å ha utsatt den samme jenta for seksuelle overgrep. Mennene fikk kontakt med jenta gjennom et forum på nett og avtalte å møte henne. En av dem er dømt for å ha bundet og voldtatt jenta i en skog. 25-åringen blir nå den åttende mannen som tiltales for overgrep mot tolvåringen.

– Han nekter straffskyld, er helt uskyldig og det finnes ingen grunn til å varetektsfengsle ham, sier mannens forsvarer, Thomas Bodström.

Politiet opplyser å ha funnet kjetting, håndjern, halsbånd og pisk da de ransaket mannens hjem. Påtalemyndigheten mener dessuten å ha sterke bevis gjennom jentas vitnemål og chattelogger. Forsvareren kan ikke svare på om klienten kommer til å møte opp til fengslingsmøtet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.