RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marilyn i hemmelig porno

Sist oppdatert:
Hemmelig sexfilm med Marilyn Monroe solgt for 7,5 millioner.

(SIDE2): «Some like it hot» heter en Marilyn Monroe-klassiker fra 1959.

Det kunne også vært tittelen på en sexfilm som nå er kommet på avveie.

Ifølge New York Post har en 15 minutter lang sexfilm der Marilyn utfører oralsex på en ukjent mann nylig blitt solgt for 7,5 millioner kroner til en hemmelig samler.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ville avsløre presidentsex
Filmen stammer fra midten av 1950-tallet, og har siden den gang vært i FBIs varetekt.

Agentene snappet opp sexfilmen da den daværende toppsjefen J. Edgar Hoover igangsatte etterforskning for å finne ut om frøken Monroe hadde et forhold til president John F. Kennedy eller hans bror Robert F. Kenndy.

Imidlertid avslører ikke sort-hvitt-filmen hvem den myteomspunne, blonde skjønnheten har sex med. Megleren som forhandlet fram salget av sexfilmen, Keya Morgan, sier til New York Post at man aldri ser mannens ansikt.

- Kun Marilyn Monroe som sitter på kne foran ham, sier Morgan.

Bekrefter skandalefilm
Han forteller at han kom over filmen da han gjorde research til en dokumentar om Monroe. Under samtaler med en tidligere FBI-agent fikk Morgan vite om den hemmelige sexfilmen.

Filmen ble spilt inn av en ikke navngitt mann som ga den videre til FBI. Men først sørget han for å ta en kopi - som hans sønn nylig solgte til en samler.

FBI har nedgradert store deler av sitt etterforskningsmateriale fra 1950- og 1960-tallet, og i dokumentene bekreftes det at FBI er i besittelse av en film med Monroe med «franskaktig» innhold.

- Pervers handling
I dokumentene skal agentene ifølge New York Post ha anført at «filmen viser den avdøde skuespillerinnen Marilyn Monroe som utfører en pervers handling på en ukjent mann».

Den hemmelige forretningsmannen som bladde opp 7,5 millioner kroner for filmen, skal ifølge megler Keya Morgan ha uttrykt ønske om å «begrave» filmen.

- Han sa: «Jeg vil ikke gjøre noen Paris Hilton ut av henne. Jeg kommer aldri til å selge den videre - av respekt for henne», opplyser Morgan til avisa.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere