RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martha Stewart inn til soning

Den amerikanske livsstilsdronningen Martha Stewart møtte fredag fram til soning i "Muffin-leiren" i delstaten West Virginia. Stewart skal sone fem måneder for å ha løyet om et aksjesalg.

Den 63 år gamle rikskjendisen måtte finne seg i å bli kroppsvisitert etter ankomsten til "Camp Cupcake", der sikkerhetstiltakene for øvrig ikke er særlig strenge. I de neste fem månedene vil hun måtte bære kakifarget fangedrakt med nummeret 55170-054.

- Når dere leser dette, vil jeg ha begynt soningen av straffen jeg er idømt. Jeg bevarer alle deres gode ønsker i mitt hjerte, og ser fram til å være tilbake i arbeid i mars, het det på Stewarts hjemmeside på internett fredag.

Stewart tjente millioner av dollar på å lære amerikanske fjernsynsseere å bake paier, rydde i skap og stelle rosebusker. Men i mars i år ble hun kjent skyldig i å ha avgitt falsk forklaring og på andre måter hindret oppklaringen av en tvilsom forretningsaffære.

Dommeren tilbød Stewart å få soningen utsatt inntil anken hennes var behandlet. I august bestemte hun seg likevel for å sone straffen så snart som mulig, for å få lagt det hun selv betegner som sitt livs mareritt bak seg.

(©NTB-Reuters-AFP)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere