RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martine (23) kan ha dødd av kvelning

Sist oppdatert:
Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten fra britisk politi.

Den foreløpige obduksjonsrapporten fra Westminster Coroners Court viser at den norske studenten Martine Vik Magnussen ble drept som en følge av at hun var påført omfattende halsskader.

- Vi har registerert en alvorlig halsskade, og vi anser dette som en unaturlig død med en tredjeperson involvert, sier en talsmann for Westminister Coroners Court til Nettavisen.

Den nøyaktige dødsårsaken er imidlertid ikke fastslått og den avdøde er ikke formelt identifisert.

LES OGSÅ: Fant Martine drept
LES OGSÅ: - Solstrålen vår er borte
LES OGSÅ: Drapsmannen kan være filmet

Britiske etterforskere ønsker å komme i kontakt med alle som kan ha informasjon om drapet på den 23 år gamle Asker-jenta i London.

Samlet i sorg
Sent mandag var det ikke foretatt noen arrestasjoner i den brutale drapssaken som har rystet studentmiljøet ved den prestisjetunge Regent's College.

Den norske studentens foreldre, bror og søster reiste i helga til London. Familien og flere venner av studenten var mandag kveld samlet i Den norske sjømannskirken for å å søke trøst og vise omtanke.

Sjømannskirken holder åpen hele påsken for alle som har spørsmål, eller behov for samtale.

Funnet i kjelleren
Som det tidligere har kommet fram, ble Martine sist sett ved nattklubben Maddox mellom klokka to og tre natt til fredag. Etter at hun ble meldt savnet brakte etterforskningen av saken politiet til en adresse i Great Portland Street like i nærheten.

Politiet opplyser at liket av den unge jenta ble funnet i kjelleren ved den eksklusive leilighetskomplekset her søndag klokka 10.30. Den avdøde ble funnet delvis skjult av søppel og skrot i kjelleren av den privateide leiligheten, bekrefter politiet.

LES OGSÅ: Funnet skjult i kjelleren

Blodige papirlapper
Mandag kveld undersøkte kriminalteknikere fra politiet leiligheten, trappeoppgangen og søppelrommet i leilighetkomplekset der den norske studenten ble funnet drept.

- De fant flere papirlapper gjennomtruket av blod i en av søppelsekkene. De stod rett ved siden av etterforskerne. Lappene er nå sendt inn til analyse, og dersom det stammer fra åsstedet kan det bli viktig bevis for politiet i jakten på gjerningsmannen, sier TV 2s reporter Jens Christian Nørve til TV 2-Nyhetene.

Etterlyser mann
Politiet ønsker å komme i kontakt med en rekke personer i forbindelse med dødsfallet. Politiet har etterlyst en 26 år gammel arabisk mann i forbindelse med drapet. De frykter at mannen allerede har reist fra landet.

LES OGSÅ: - Mann (26) mistenkt for drap

Mannen blir ikke offisielt betegnet som mistenkt, eller siktet i saken. Han var sammen med Martine og vennene hennes natt til fredag. Politiet tror den norske studenten forlot nattklubben sammen med denne mannen i morgentimene fredag.

- Vi oppfordrer alle vitner og personer som har informasjon om saken til å ta kontakt med oss, sier etterforskningsleder Jessica Wadsworth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere