RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Masseslagsmål ved sexbutikk

Sist oppdatert:
Fem personer måtte på sykehus etter et gedigent slagsmål ved sexbutikken Hønan Agda på Svinesund lørdag kveld.

Tre nordmenn ble sendt til sykehus i Fredrikstad, og ifølge Halden Arbeiderblad ble også to svensker skadet.

I alt ti personer var involvert i slagsmålet, og de brukte både spader og baseballtre og andre farlige gjenstander. Politiet fra Halden måtte bistå kollegene på svensk side for å få kontroll over situasjonen, skriver Halden Dagblad.

En ventende ambulanse som skulle ta seg av en av de skadde, torde ikke kjøre frem på grunn av den anspente og aggresive situasjonen. De tre som ble kjørt til sykehus skal ikke være alvorlig skadet.

Ifølge Halden Arbeiderblad har årsaken til slagsmålet, som oppsto i 22-tiden fredag kveld, at en av nordmennene hadde stjålet utstyr fra Hønan Agda. Da han ville forlate området, ble han stoppet av en av innehaverne, og det oppsto håndgemeng. En arbeidskollega av innehaveren så det hele, og hentet et balltre. Dermed ble resten av den norske gjengen tilkalt. De tok med seg planker, og så var slagsmålet i gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere