RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Måtte velge mellom to sønner

Da flodbølgen kom, grep tobarnsmoren fatt i begge sønnene sine og løp. Men i vannmassene skjønte hun at hun ikke ville klare det - og måtte velge å slippe den ene.

Australske Jillian Searle var på ferie i Thailand med sine to sønner, da de ble truffet av flodbølgen. Hun forteller til Sky News hvordan hun grep fatt i begge guttene og begynte å løpe for livet. Men etter en stund skjønte hun at hun ikke ville greie å berge begge.

- Vi begynte å gå under. Jeg visste at jeg måtte slippe en av dem. Jeg valgte å slippe den eldste gutten min, sier hun.

En annen kvinne klarte å gripe fatt i gutten, som ikke kan svømme, men også hun måtte til slutt slippe taket i ham fordi hun selv også ble dratt med under vann.

- Jeg skrek og skrek. Jeg forsøkte å finne ham. Jeg var sikker på at han var død, sier tobarnsmoren, vel hjemme i Perth igjen.

Men gutten hadde klart å klamre seg til en dør, og overlevde ved å bruke den som en flåte. Han ble til slutt skylt inn i en bygning, og ble senere funnet i god behold, melder Sky News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere