RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McCain-rådgiver: - Obama bør vinne

Sist oppdatert:
Medierådgiveren til John McCain har trukket seg.

John McCains medierådgiver kunngjorde tirsdag at han trekker seg fra stillingen. Han uttalte allerede i fjor at han heller vil trekke seg enn å stille i en valgkamp mot Barack Obama, melder CNN.

Obama er foreløpig ikke demokratenes presidentkandidat, men har fått en markant ledelse i antall delegater etter nattens valg i Kentucky og Oregon. Obama uttalte i dag at presidentkandidaturet er innen rekkevidde.

I et intervju med Cox News i 2007 sa McKinnon at han ville stemme på McCain, men at han «bare ikke ville jobbe mot Obamas presidentkandidatur». Han la til at hvis Obama ville ha en mulighet til å komme inn i Det hvite hus, så ville det «sende et viktig signal til landet og verden utenfor».

Nattens valg i Kentucky og Oregon ble en milepæl for Obama. Han har nå over halvparten av de valgte delegatene i demokratenes nominasjonsprosess. Likevel er han ikke sikret nominasjon, for partiet har drøye 800 superdelegater som kan stemme på hvem de vil og dermed avgjøre det tette racet mellom Obama og Clinton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere