RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McCains innlegg forkastet

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Forsmederlig for enhver, men ekstra ergelig for en presidentkandidat.

Republikanernes presidentkandidat John McCain fikk ikke leserbrevet sitt på trykk i New York Times. Innlegget var et svar på et innlegg av Barack Obama om krigen i Irak som sto på trykk i avisa i forrige uke.

I innlegget forsvarer McCain sitt syn på Irak-krigen. I en e-post skriver debattredaktør David Shipley at han ikke kan sette innlegget på trykk i sin nåværende form, men at han «gjerne tar stilling til et nytt utkast,» melder CNN.

Her kan du lese innlegget som ble forkastet.

I e-posten foreslår Shipley at Obama ikke bare kritiserte Mccain, men også skrev detaljert om sine egne planer. «Det ville vært flott med en artikkel fra Senator McCain som reflekterer senator Obamas artikkel,» skriver Shipley.

The New York Times gjør gjennom en uttalelse oppmerksom på at det er vanlig prosedyre at debattinlegg går gjennom flere runder.

«Vi ser fram til å trykke Senator McCains synspunkter i vår avis, slik vi har gjort det tidligere. Vi har trykket minst sju innlegg fra Senator McCain siden 1996. New York Times gikk inn for Senator McCain som Republikanernes kandidat under primærvalgene. Vi tar hans synspunkter svært alvorlig,» heter det i uttalelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere