Gå til sidens hovedinnhold

- McCann-barna var ikke alene

Ny politilekkasje: McCann-barna hadde trolig selskap da Maddie forsvant.

En ny teori som anonyme politikilder har lagt fram for den portugisiske avisen 24 Horas antyder at også barna til sju personer som reiste sammen med McCann-familien oppholdt seg i samme leilighet som Madeleine da hun forsvant. Dette melder Times Online.

Reisefølget benekter teorien
- Det er ikke bare det innsamlede bevismaterialet som peker mot at det var flere barn til stede i McCann-familiens leilighet. Andre hotellgjester har oppgitt at de forskjellige foreldrene kun var innom McCann-leiligheten den aktuelle kvelden, sier politikilden til Horas 24.

Kate og Gerry McCann har derimot insistert på at deres datter Madeleine var alene sammen med sine to år gamle tvillingsøsken, Sean og Amelie, mens de selv spiste sammen med sine venner på en tapasrestaurant. Dette blir understøttet av alle i reisefølget til McCann-familien.

Lakenkrøll
Det blir også sådd tvil rundt forklaringen til en av McCanns venner, Russel O’Brian. Ifølge avisen skal han ha forlatt restauranten klokken 21.35 og kommet tilbake klokken 22, bare minutter før Kate McCann oppdaget av Madeleine var savnet.

Han har forklart at han brukte så lang tid fordi datteren var syk og at hun hadde kastet opp. Han har videre sagt at han ba resepsjonen om å skifte laken, men ifølge Horas 24 har hotellbetjeningen avkreftet overfor etterforskningsledelsen at noen ba om nye laken den aktuelle kvelden.

- Ble sett med en jente i armene
O’Brian har benektet enhver tilknytning til Madeleines forsvinning, og har heller ikke så langt vært formelt siktet i saken.

Mannens partner, Jane Tanner, har, ifølge Horas 24, fortalt politiet at hun så en mann som bar en jente vekk fra McCann-familiens leilighet ved 21.15-tiden. Ytterligere et vitne har hevdet at kvinnen overhodet ikke var i området på dette tidspunktet.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot