RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med hodet i hånda

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Det ble fort et spørsmål om å være eller ikke være for Sambhu Roy, da hodeskallen løsnet.

Hundrevis av skuelystne flokker til et sykehus i Calcutta for å se mannen som holder en stor bit av sin egen hodeskalle i hånden.

Ifølge legene på sykehuset falt deler av hodeskallen til Sambhu Roy av søndag, flere måneder etter at han fikk alvorlige brannskader i hodebunnen, melder BBC. Roy, som er elektriker, fikk kraftig elektrisk støt mens han reparerte en høyspentledning i oktober.

- Da han kom til oss sent i fjor, var hodebunnen helt brent, og etter kort tid løsnet den og blottet hodeskallen, sier kirurg Ratan Lal Bandypadhyay til Reuters.

- Senere oppdaget vi at deler av hodeskallen løsnet på grunn av dårlig blodtilførsel, sier han.

Ifølge legen var skallens indre del og membranen som hjelper til med å lage nytt bein mirakuløst uskadet. Dermed kan Roy gro ny hodeskalle.

- Da skallen løsnet, trodde jeg han ville dø. Men vi oppdaget et nytt lag i hodet og det kan ha vært det som dyttet den «døde skallen» ut, sier Bandypadhyay.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere