Gå til sidens hovedinnhold

Melania Trump blir konfrontert med utroskap i nytt ABC News-intervju

Eksklusivt ABC News-intervju:

ABC News har klart å lande et eksklusivt intervju med USAs førstedame Melania Trump.

Intervjuet «Being Melania - The First Lady» vises førstkommende fredag kveld lokal tid. Dette er ett av svært få store TV-intervjuer hun gjør alene som USAs førstedame.

Det er ABC News’ sjefkorrespondent for nasjonale saker, Tom Llamas, som intervjuer førstedamen.

Intervjuet ble gjort under Melania Trumps Afrika-besøk forrige uke. ABC News har allerede sluppet en smakebit fra intervjuet, hvor de avslører noen av de tøffe spørsmålene førstedamen blir stilt.

- Du takket ja til dette intervjuet, all ære til deg, uten noen betingelser? sier Tom Llamas i teaseren til ABC News-intervjuet.

- Korrekt, svarer Melania Trump og nikker.

- Og du vet at det kan komme noen tøffe spørsmål, sier intervjueren.

Ekteskap og påstått utroskap

Førstedamen blir deretter stilt spørsmål om ekteskapet, ektemannens påståtte utroskap, metoo-bevegelsen og den kontroversielle jakken hun brukte i sommer.

- Kan kvinner i metoo-bevegelsen kalle deg en støttespiller? spør intervjueren.

- Du er ikke den første førstedamen som har måttet håndtere sin ektemanns påståtte utroskap. Har dette vært en belastning for ekteskapet? fortsetter intervjueren i TV-teaseren.

Intervjueren henviser til anklagene fra pornoskuespilleren Stormy Daniels, som hevder å ha hatt sex med Donald Trump, men fikk penger for å holde munn om affæren. Det påståtte utroskapet skal ha skjedd i 2006, omtrent på samme tid Trump-ekteparet fikk sønnen Barron.

Les også

«Melania teller ned minuttene til hun kan skille seg fra Trump»

Omstridt jakke

Intervjueren spør også om jakken som Melania Trump brukte da hun avla et besøk til interneringsleirene ved grensen til Mexico i sommer, i kjølvannet av Trump-administrasjonens omstridte beslutning om å kunne separere migrasjonsbarn fra sine foreldre og plassere dem i egne interneringsleirer.

Baksiden av jakken hadde påskriften «I Really Don't Care Do You» (Jeg bryr meg virkelig ikke, gjør du?). Jakken skapte overskrifter over hele verden.

- La oss snakke om «jakken», sier intervjueren.

- Jakken, sier førstedamen og nikker.

- Hvorfor brukte du den? spør intervjueren.

Melania Trump er en svært tilbaketrukket førstedame. Hun har fått mye kritikk for blant annet valg av antrekk. Under Afrika-besøket, som hun reiste på uten ektemannen, hadde hun en rekke antrekk som skapte assosiasjoner til kolonitiden. Antrekkene høstet kritikk fra flere hold.

- Hva er den største misoppfatningen folk har av deg? spør intervjueren.

Svarene får du førstkommende fredag.

Holder en lav profil

Førstedamen er kjent for å holde en svært lav profil og stiller så å si aldri opp i TV-intervjuer uten ektemannen Donald Trump. Det er over ett år siden forrige gang hun stilte opp i et intervju med ett av de store TV-selskapene. Da stilte hun opp i et intervju med «Fox and Friends».

Da snakket førstedamen om hvordan hun og sønnen trivdes i Det hvite hus.

- Vi trives veldig godt, sa hun, ifølge Daily Mail.

- Jeg har det veldig travelt og gjør så mye fint. Dette er virkelig et helt spesielt sted, og jeg elsker å være her, sier hun.

Konspirasjonsteori

Melania Trump stilte opp i et solointervju i 2011. Da forsvarte hun ektemannens konspirasjonsteori om at daværende president Barack Obama ikke var født i USA – noe som er et krav for å bli landets president, skriver The Boston Globe. Videoen gikk viralt på internett i fjor.

Melania Trump flyttet permanent til USA i 2001. Hun ble amerikansk statsborger etter at hun giftet seg med Trump fem år senere. Hun er den andre førstedamen i historien som ikke er født i USA.

Kommentarer til denne saken