RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Menneskejakt etter gruppevoldtekt i India

Foto: ANINDITO MUKHERJEE
Indisk politi har startet en menneskejakt for å finne alle de skyldige bak den angivelige gruppevoldtekten av en dansk turist, skriver indiske medier.

New Delhi (NTB-Ritzau): Ifølge Times of India deltok åtte – ni menn i voldtekten, som kvinnen selv opplyser varte i om lag tre timer.

Kun to personer var natt til torsdag pågrepet i saken, men politiet skal vite identiteten på de andre mistenkte.

En mann som beskrives som lederen av gruppen, har vært involvert i to drapssaker tidligere, skriver Times of India.

Den 51 år gamle kvinnen skal ha blitt gjengvoldtatt etter å ha gått seg bort og spurt om veien. Lokale medier melder at kvinnen ble truet med kniv av en gruppe menn på vei tilbake til hotellet som ligger i et område som er populært blant ryggsekkturister.

Overgrepet skal ha skjedd tirsdag kveld etter at kvinnen hadde besøkt et museum. Hun var i nærheten av sentralstasjonen i New Delhi da hun spurte om veien. Mennene førte henne til et avsidesliggende sted, truet henne med kniv og voldtok henne, ifølge politiets rapporter.

Ifølge politiet reiste kvinnen tilbake til Danmark onsdag morgen. Hun skal ikke ha ønsket å foreta en medisinsk undersøkelse før avreisen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere