RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Menneskejakt etter skytedrama

Sist oppdatert:
Politiet har satt i gang en enorm menneskejakt etter at en mann åpnet ild i sentrum av Melbourne.

Den væpnede mannen åpnet ild midt i sentrum av Melbourne tidlig mandag. En person ble drept på stedet og to er fraktet til sykehuset etter å ha blitt skutt i brystet, opplyser det australske politiet.

Menneskejakt
Den væpnede mannen rømte fra åstedet og politiet har satt i gang en enorm menneskejakt. Politiet har sperret av en rekke gater og oppfordrer folk til å holde seg innendørs, melder nyhetsbyrået AP.

Politiet tror ikke at skyteepisoden var tilfeldig og mener at et av ofrene, som er en kvinne, kjente gjerningsmannen. De to andre, inkluderte den drepte, var to mannlige tilskuere som ville hjelpe kvinnen som kranglet med en mann. Da trakk mannen frem en pistol, ifølge vitner.

- Skjøt dem alle
- Det var en kvinne som kom ut av bygningen på andre side av veien. Hun skrek og det var en mann som holdt henne fast i håret, sier Ross Murchie til australske medier.

- Hun forsøkte å praie en taxi som passerte, og tilskuerne gikk bort og spurte hva som var i veien. Han slapp håret hennes, trakk frem en pistol og skjøt dem alle, forteller han.

Hendelsen skjedde på hjørnet av Flinders Street og William Street midt i byens travleste område like rundt kl. 08.00 lokal tid (kl. 00.00 norsk tid). Melbourne er Australias nest største by.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere