RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milliardær siktet for popstjernedrap

Sist oppdatert:
Ble funnet knivdrept i luksusleilighet.

28. juli ble den libanesiske popstjernen Suzanne Tamim funnet drept i sin luksusleilighet i Dubai. Morderen hadde da skåret over halsen hennes, skriver Sky News.

Tidligere politimann pågrepet
Tamim hadde hatt en kometkarriere etter at hun vant den libanesiske versjonen av Idol.

En politimann ble pågrepet kort tid etter drapet. Han hadde fulgt etter Tamim da hun reiste fra London til Dubai, og han skaffet seg tilgang til leiligheten hennes ved å hevde at han kom med brev fra Tamims utleier.

- Han stakk så en kniv i henne og skar over hennes hovedpulsårer og strupe. lyder den offisielle siktelsen mot den tidligere politimannen.

Gift og trebarnsfar
Milliardær og medlem av det egyptiske parlament for presidenten Hosni Mubaraks parti, Heshaam Talaat Moustafa er offisielt siktet for å ha betalt politimannen omlag 10 millioner norske kroner for å ha utført drapet.

Ifølge arabiske aviser skal Tamim ha hatt en kjærlighetsforhold til Moustafa. Politikeren er gift og far til tre barn.

Libanesisk musikk er enormt populær i den arabiske verden, og Tamim har siden Idol-seieren vært en av de største stjernene i sjangeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere