RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milliardærbil funnet

(Foto: TV 2)
Sist oppdatert:
Svensk politi har funnet bilen til den bortførte milliardær-arvingen Fabian Bengtsson. Politiet utelukker ikke at gjerningsmennene har reist til Norge.

- Bilen ble funnet i sentrum av Gøteborg ved ni-tiden, sier pressesekretær ved politiet i Gøteborg, Malin Sallström, til TV 2 Nettavisen.

Hun kan ikke si om det er funnet spor i bilen etter bortføringen, eller om det er skader på bilen. Ifølge Aftonbladet ble nøkkelen funnet i tenningen. Bilen hadde også rukket å få en parkeringsbot før den ble funnet.

Varslet
Politiet har ikke spor etter andre biler som kan ha blitt brukt under bortføringen, eller hvor de eventuelt kan ha tatt veien. Sallstrøm utelukker ikke at gjerningsmennene kan ha kjørt til Norge.

- Det vet vi ikke. Men det er utstedt riksalarm. Det betyr at det er kontroll ved alle grensestasjoner, sier hun.

Sallstrøm bekrefter også at norsk politi er varslet som del av en internasjonal alarm som er sendt ut.

SMS
Den 32 år gamle Fabian Bengtsson er administrerende direktør i den svenske elektronikk-kjeden Siba. Han forlot sin bolig i Göteborg sentrum litt før klokken 08.00 i en mørkegrå BMW M3. Klokka 10.37 mottok hans far, konsernsjef Bengt Bengtsson i Siba, en sms-melding fra sønnen der han sa han var blitt bortført mot sin vilje.

Politiet jobber ut fra at det dreier seg om en bortføring.

- Det foreligger ikke noen konkret trussel. Men det er den teorien vi jobber ut fra, sier Sallstrøm.

Kort vei
Avsnittsleder på Interpolavsnittet ved Nye Kripos, Helge Tangen, bekrefter at norsk politi er varslet.

- Vi har ingen indikasjoner på at de er i Norge, men det kan like gjerne skje. Hvis det dreier seg om en reell bortføring og de vil ut av Sverige, er veien kort til Norge med bil, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere