RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionærer trekker McCann-støtte

(Foto: AFP)
Sist oppdatert:
Forretningsmenn som har gitt penger for å finne Madeleine, nekter å betale for foreldrenes advokater.

Mistanken mot Kate og Gerry McCann har ført til at flere støttespillere nå trekker seg, skriver den britiske avisa The Telegraph.

Det er samlet inn over en million britiske pund (omtrent 12 millioner kroner, journ. anm.) til et fond for å finne Madeleine, men foreldrene får ikke bruke disse pengene til egne advokatutgifter.

- Ingen flere donasjoner
Flere millionærer som frem til nå har støttet foreldrene, trekker seg og nekter å gi mer penger. En av disse sier til avisa Evening Standard at han vil holde seg unna saken fordi mistanken mot foreldrene fremdeles er uavklart.

Flere andre som The Telegraph har snakket med sier det samme og vil nå vente og se hva som skjer med mistanken mot Madeleines foreldre.

Men det er ikke bare økonomiske støttespillere som nå trekker seg fra saken. Foreldrenes talskvinne, Justine McCann, har trukket seg fordi hun er utslitt og fordi McCann-paret trenger en profesjonell PR-rådgiver.

Dagbok
Foreldrene kjemper nå en hard kamp for å renvaske seg for anklagene om at de selv drepte sin fire år gamle datter.

Onsdag meldte Sky News at portugisiske myndigheter har fått tak i en kopi av Kate McCanns private dagbok. Politiet vil undersøke dagboka for å finne ut hva som kan ha skjedd da Madeleine forsvant.

En portugisisk lokalavis hevder også at de har fått tak i en kopi av dagboka som de har trykket utdrag fra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere