RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minst 14 døde i togkollisjon

Sist oppdatert:
Minst 14 mennesker skal ha mistet livet og 80 ble skadd da to tog kolliderte ved en jernbanestasjon i nord-Italia fredag ettermiddag.

En talsmann for italienske myndigheter opplyser at et passasjertog og et godstog kolliderte ved en jernbanestasjon på banen mellom Bologna og Verona, da de kom kjørende mot hverandre på det samme sporet.

Flere ambulanser ble sendt til ulykkesstedet, og et helikopter ble sendt fra Roma, melder nyhetsbyrået Ansa. Redningsmannskaper har opplyst at fem omkomne hittil er hentet ut av togvraket og nyhetsbyråer meldte at dødstallene steg utover ettermiddagen fredag.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters skal 14 mennesker være drept i ulykken. Tallet på skadde er ifølge nyhetsbyrået AP nå oppe i 80.

Italienske myndigheter opplyser at det var tjukk tåke da de to togene kolliderte ved Bolognina di Crevalcore, nord for Bologna. Årsaken til ulykken er ikke klarlagt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere