RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
EKSPLOSJON: Nigerias hovedstad Abuja onsdag. Byen har tidligere blitt angrepet av islamistgruppa Boko Haram flere ganger.
EKSPLOSJON: Nigerias hovedstad Abuja onsdag. Byen har tidligere blitt angrepet av islamistgruppa Boko Haram flere ganger. (Ap / NTB Scanpix)

Minst 21 døde i eksplosjon i Nigeria

Minst 21 personer er drept og 17 såret i en eksplosjon på et travelt kjøpesenter i Nigerias hovedstad Abuja.

Byen har tidligere blitt angrepet av islamistgruppa Boko Haram flere ganger.

– Den innledende etterforskningen viser at 21 personer er døde og 17 personer er såret, sier talsmann for politiet, Frank Mba, til medier på stedet.

Ifølge nasjonale myndigheter skal det være en bombe som har gått av. Eksplosjonen skjedde i et travelt handelsområde, i et område der også regjeringskvartalet i landet ligger.

– Jeg hørte en høy eksplosjon, som knuste vinduer på senteret. Vi var mange som løp ut. Flere av personene var blodige, fortalte et vitne til Reuters.

Et annet vitne sier at flere biler ble satt fyr på da redningsmannskap ankom stedet. Vitner forteller at eksplosjonen gikk av i en bil som kjørte inn i senteret. Militæret var da på stedet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere