Mirakelhunden Carmen (9) ute av koma

Gode nyheter fra dyreklinikken i Cincinnati - Carmen (9) som ble livstruende skadet da hun prøvde å beskytte eieren sin fra brann - har våknet fra koma.

Gode nyheter fra dyreklinikken i Cincinnati - Carmen (9) som ble livstruende skadet da hun prøvde å beskytte eieren sin fra brann - har våknet fra koma. Foto: Care Center Vets

Natt til onsdag våknet Carmen, og nå puster hun selv.

Den ni år gamle bokseren, Carmen, har fått tusenvis av amerikanere til å følge med på oppdateringer om den livstruende skadde hunden.

Tirsdag kveld nådde historien om Carmen også Norge, da Nettavisen fortalte om hunden, som har blitt en helt i hjembyen Cincinnati i USA.

Eieren døde
Det var sist torsdag at Carmens eier, Ben Ledfords hus begynte å brenne. I et forsøk på å redde Ben, la Carmen seg oppå han, da han falt om i kjelleren av det brennende huset.

Dessverre sto ikke livet til Carmens eier til å redde, han døde kort tid etter han ankom sykehus. Carmen ble fraktet til Cincinnati Care Center, som er et akutt- og spesialsykehus for dyr.

Les også:Sauen Pet tror hun er en hund

Puster selv
Her har hun blitt overvåket og fått behandling av Dr. Marlo Anderson, som onsdag kom med følgende gledelige nyheter til Nettavisen: Carmen har våknet, og puster ved egen hjelp.

- Carmen har sakte blitt koblet fra respiratoren i dag, og for øyeblikket puster hun ved egen hjelp. Hennes vitale tegn er gode og hun puster fint selv. Våre akuttspesialister forsetter å overvåke henne 24 timer i døgnet, sier pr-sjef ved dyreklinikken, Stephanie Serraino til Nettavisen.

Hun forteller at de har godt håp om at Carmen skal bli helt frisk.

- Hun har ikke helt kommet til seg selv ennå, men det går framover. Hun begynner å komme seg fra de smertestillende medisinene, men det blir nok ikke før i morgen at hun er mer våken og kanskje også klarer å bevege seg, sier Serraino.

Les også: Det er bevist – kvinnfolk er tjukke i huet!

Lik Nettavisen på Facebook og få ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.