RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Gode nyheter fra dyreklinikken i Cincinnati - Carmen (9) som ble livstruende skadet da hun prøvde å beskytte eieren sin fra brann - har våknet fra koma.
Gode nyheter fra dyreklinikken i Cincinnati - Carmen (9) som ble livstruende skadet da hun prøvde å beskytte eieren sin fra brann - har våknet fra koma. Foto: Care Center Vets

Mirakelhunden Carmen (9) ute av koma

Natt til onsdag våknet Carmen, og nå puster hun selv.

Den ni år gamle bokseren, Carmen, har fått tusenvis av amerikanere til å følge med på oppdateringer om den livstruende skadde hunden.

Tirsdag kveld nådde historien om Carmen også Norge, da Nettavisen fortalte om hunden, som har blitt en helt i hjembyen Cincinnati i USA.

Eieren døde
Det var sist torsdag at Carmens eier, Ben Ledfords hus begynte å brenne. I et forsøk på å redde Ben, la Carmen seg oppå han, da han falt om i kjelleren av det brennende huset.

Dessverre sto ikke livet til Carmens eier til å redde, han døde kort tid etter han ankom sykehus. Carmen ble fraktet til Cincinnati Care Center, som er et akutt- og spesialsykehus for dyr. 

Les også:Sauen Pet tror hun er en hund

Puster selv
Her har hun blitt overvåket og fått behandling av Dr. Marlo Anderson, som onsdag kom med følgende gledelige nyheter til Nettavisen: Carmen har våknet, og puster ved egen hjelp. 

- Carmen har sakte blitt koblet fra respiratoren i dag, og for øyeblikket puster hun ved egen hjelp. Hennes vitale tegn er gode og hun puster fint selv. Våre akuttspesialister forsetter å overvåke henne 24 timer i døgnet, sier pr-sjef ved dyreklinikken, Stephanie Serraino til Nettavisen.

Hun forteller at de har godt håp om at Carmen skal bli helt frisk.

- Hun har ikke helt kommet til seg selv ennå, men det går framover. Hun begynner å komme seg fra de smertestillende medisinene, men det blir nok ikke før i morgen at hun er mer våken og kanskje også klarer å bevege seg, sier Serraino.

Les også: Det er bevist – kvinnfolk er tjukke i huet!

Lik Nettavisen på Facebook og få ferske nyheter og friske meninger!Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere