Sent torsdag kveld kom meldingen om en terroraksjon i Nice i Sør-Frankrike. En lastebil kjørte i en folkemengde og drepte minst 84 mennesker.

I kaoset som oppstod løp folk i alle retning for å komme seg i sikkerhet. Et foreldrepar mistet sin åtte måneder gamle baby i panikken.

Her kan du tipse Nettavisen redaksjon på mail, eller ring 02060. Vi kan legge til rette for kryptert kommunikasjon dersom ønskelig.

Det var NRK som første meldte om saken her i Norge.

Her kan du lese alt om Nice-Terroren og følge direkterapporteringer.

Kvinnen i forholdet la ut følgende melding på Facebook:

«Vi har mistet åtte måneder gamle BB. Venner i Nice, har dere sett henne, eller funnet henne, vær så snill å ta kontakt», skrev Tiava Banner.

(artikkelen fortsetter under)


Delt 20.000 ganger

Ifølge NRK ble etterlysingen delt av venner og bekjente, men også blant ukjente. Til slutt fikk de kontakt med noen som hadde tatt hånd om babyen.

Innlegget er ifølge NRK delt 20.000 ganger, og Tiava Banner har nå oppdatert sin Facebook-status med en gladmelding, skriver NRK.

Innlegget ble til sammen delt over 20.000 ganger, og etterlysningen er nå oppdatert med at babyen er funnet:

«Vi fant!!!! Tusen takk for hjelpen! Takk til alle på Facebook som har hjulpet oss og sendt støttemeldinger», skriver Banner.

Ifølge NRK presiserer Banner at hun ikke er moren til babyen, og legger til at hun har familiemedlemmer på sykehuset, og at hun ønsker at folk ber for dem.

Tidligere fredag meldte Sky News om at minst 50 barn skal være blant de 70 skadde etter terrorangrepet. Kanalen meldte om at flere av dem ikke var forent med foreldrene sine.

- Sykehuset vil ikke oppgi hvor mange barn som er lagt inn, men flere av dem er her uten foreldrene sine. Det er ukjent om noen av foreldrene er drept eller hvor de befinner seg, sa en av kanalens reportere, som befant seg utenfor sykehuset Pasteur i Nice.

Klokken 10.30 fredag formiddag hadde Banner selv bidratt til å hjelpe andre som leter etter slektninger.

På sin profil har hun delt et innlegg hvor en person etterlyser en slektning på 29 år, og hennes mor på 70 år.