RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet iPod, saksøker venninne

En 14 år gammel jente saksøker nå sin venninne etter at hun mistet en iPod.

I USA er de ikke redd for å gå til søksmål, det har nå 14 år gamle Stephanie Eick fått erfare.

Forsvant i klasserommet
Hun hadde lånt iPoden til venninnen Shannon Derrik. I stedet for å vente på at Shannon kom tilbake fra do i et friminutt, skal hun ha lagt iPoden på pulten hennes og gått fra rommet, melder The Beacon News.

Da Shannon kom tilbake var den to uker gamle iPoden forsvunnet.

Vil ha erstatning
Nå har Stephanie blitt saksøkt, og blir avkrevet 475 dollar for selve spilleren, samt å betale rettsomkostningene.

Saken var oppe i retten på mandag, men der ble den avvist på grunn av tekniske årsaker. I selve søksmålet skal det ikke ha vært beskrevet hvem som er ansvarlig for at iPoden ble borte – og hvorfor.

- Jeg har ingen anelse om hva dette betyr. Du forklarer ikke hva du vil ha erstatning for, skal dommeren Dorothy French ha sagt før saken ble avvist.

Rettssak i september
Samme dagen ble nye dokumenter levert inn til retten, og saken skal nå opp igjen 21. september.

Utenfor retten skal Shannons mor, Melanie McCarthy, ha vært overrasket over at saken har gått så langt. Hun sier hun er villig til å komme til et forlik på en fornuftig sum, men at Sephanies foreldre ikke har kommet med noe tilbud.

- Mrs. Eick sier at man kan få en bruk iPod for 45 dollar. Shannons iPod var bare to uker gammel og hadde en rosa lærveske samt musikk fra iTunes verdt 50 dollar, skriver McCarthy i et brev til avisen Naperville Sun.

Skal gå på skole sammen
De to tidligere venninnene er nå ferdig på mellomtrinnet, og skal begynne på High School sammen. Noe utbredt hat ser det ikke ut til å ha oppstått mellom de to tidligere venninne.

- Hvis jeg må jobbe med henne på et prosjekt, tror jeg at jeg kunne gjøre det. Jeg vet vi trolig ikke kommer til å bli gode venner igjen, men jeg hater henne ikke eller noe slik, sier Stephanie til The Beacon News.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere