Gå til sidens hovedinnhold

Mistet jobben - vant 625 millioner

Mindre enn en uke etter at Tim Rivers fikk sparken vant han 625 millioner kroner i Lotto.

Tim Rivers var langt nede etter at han mistet jobben ved en traktorfabrikk i Salem i den amerikanske delstaten Indiana. Det skulle fort gå over.

Mindre enn en uke senere vant han nemlig 89 millioner dollar i lotto. Det tilsvarer over 615 millioner kroner, og Rivers slipper dermed å ligge våken om nettene og lure på hvor han skal ta penger fra. Den 24 år gamle tobarnsfaren sier ifølge BBCs nettsider at han vil kjøpe seg nytt hus og et par biler.

Raskt svar
- Det første jeg tenkte da jeg våknet i dag tidlig, var at jeg ikke visste hvordan jeg skulle greie å betale det jeg skyldte her og der. Gudskjelov fikk jeg raskere og bedre svar enn jeg hadde våget å drømme om, forteller Rivers.

Selv om premien var verdt 615 millioner kroner, får Rivers bare utbetalt rundt 340 millioner. Grunnen er at han valgte å få summen utbetalt kontant med en gang, og ikke spredd utover flere år.

Bor i campingvogn
For tiden bor han i en campingvogn sammen med sin kone Pam, en datter på fire år og en sønn på seks måneder. Paret dro ikke på byen for å feire da de fikk vite om gevinsten – i stedet kontaktet de en profesjonell økonomisk rådgiver.

Rådgiveren anbefalte dem å investere i et skikkelig hus, noe Tim og Pam straks sa seg enige i. Når de har flyttet inn der, vil paret bruke en god slump penger på videreutdanning, meldte den britiske rikskringkastingen onsdag.

(NTB)

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg