Gå til sidens hovedinnhold

Mistet lottogevinst verdt 1,1 mrd

Amerikanerne har gått mann av huse for å lete etter en forsvunnet lottokupong verdt 1,1 milliarder kroner.

Elecia Battle fra Cleveland varslet politiet etter at hun mistet vesken sin på gulvet ved et supermarked i South Euclid. I vesken skal det ha ligget et vinnerlodd i lotteriet Mega Millions lottery.

Battle fortalte politiet at loddett var krysset av med tallene 12, 18, 21, 32 og 46, samt spesialtallet 49. Alle tallene er hentet fra bursdager og aldre til personer i familien hennes. Tallrekken er identisk med vinnertallene i Mega Millions lotterys siste lotteri med en gevinst på 1,1 milliarder kroner.

Ifølge New York Post tror politiet på Battles historie. Den uheldige kvinnens advokat har utlyst en dusør til den som finner kupongen og leverer den tilbake til Battle.

- Akkurat nå føler jeg meg elendig, sier Battle til avisen.

- Jeg ber til Gud om at noen finner loddet og får belønningen, slik at vi alle kan leve lykkelig resten av livet, fortsetter Battle.

Men det er ikke sikkert Battle får loddet dersom loddet hennes blir funnet. På parkeringsplassen utenfor kjøpesenteret der vesken ble mistet, var det i går stappfullt av personer som lette etter loddet med lommelykt.

Flere av dem sier til New York Post at de kommer til å beholde loddet dersom de finner vesken.

- Jeg beste meg for å dra tilbake for å lete etter vinnerloddet. Jeg kommer til å dele gevinsten med sønnene mine og de ansatte i firmaet mitt dersom jeg finner det, sier 57 år gamle LaVerne Coleman.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus