RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobb drepte turist

Sist oppdatert:
Ifølge indisk politi ble den tidligere skuespilleren Stephen Bennett (40) drept ved en forveksling.

Bennett ble kvalt med en sari og siden hengt fra et mangotre.

Foreldrene til briten har stilt seg sterkt kritiske til den indiske etterforskningen. De sier at de mottok en rekke hektiske telefoner fra sønnen få dager før liket av ham ble funnet.

Han skal ha sagt at han følte seg truet av lokalbefolkningen på Baga beach, et populært turiststed i delstaten Goa, melder Times Online.

Rasende mobb
Indisk politi mener den rasende mobben tok feil av tobarnsfaren og en seksualforbryter. Bennett var på en ukes ferie, og skal ha gått seg vill en sen natt utenfor industribyen Roha. Her skal han ha skremt en kvinne da han ringte på hos henne for å spørre om veien.

Panikkslagen skal kvinnen ha varslet sin mann og deres naboer. Disse skal ifølge indisk politi ha innrømmet å ha jaget Bennett inn i jungelen, slått ham med kjepper, kvalt ham og hengt ham fra et tre.

Moren, Maureen Bennett, mener på sin side at politiets beretning ikke kan stemme, og mener sønnen ble kidnappet.

- Historien virker for usannsynlig, selv for India, sier hun til Times Online, og ber britiske myndigheter granske saken.

- Dårlig rygg
Liket av sønnen hennes ble funnet 11. desember i en øde by mer enn 125 kilometer fra Mumbai, der han egentlig skulle ha vært.

- Noen fraktet ham til den landsbyen. Hvorfor skulle han ha gått av toget midt på natten et sted han ikke kjente, og vandret sju kilometer gjennom jungelen for å banke på døra til en fremmed?

Hun la til at sønnen hadde dårlig rygg, og ikke ville klart å gå så langt.

Drapet på Bennett, kjent for lokalt politi som cannabispusher, skjedde kort tid etter at en annen brite ble drept i India. Bistandsarbeideren Mike Blakey (23) ble slått i hjel i Dharamsala 29. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere