RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Monstergris var tam og kosete

Sist oppdatert:
Monstergrisen som ble skutt av en 11-åring, var langt fra noen vill og slem gris.

For en uke siden gikk historien om den gedigne grisen verden rundt.

På jakttur med sin far felte Jamison Stone (11) fra Alabama i USA beistet ved hjelp av åtte skudd. Grisen veide hele 480 kilo, og målte dessuten 3,4 meter fra snute til hale.

Hadde fått navn
Alle trodde at det var snakk om et villsvin, som er kjent for å angripe innpåslitne folk.

Men nå viser det seg at grisen var både tam og snill, og at den langt ifra hadde vokst opp i skogen, men som oppdrettsgris på en gård, skriver danske Ekstra Bladet.

Den store grisen hadde også et navn, nemlig Fred. Han var alt annet enn et monster, forteller Phil og Rhonda Blissitt, som alte opp grisen på en gård i byen Fruithurst i Alabama.

- Fått i julegave
Ekteparet kunne derimot ikke lenger beholde den usedvanlige store grisen, og solgte den til en skogeier. Og det var på hans skogsområde grisen ble skutt fire dager senere.

- Jeg ønsker bare at sannheten skal frem. Det var ikke en vill gris, sier Rhonda Blissitt til lokalavisen The Anniston Star. Hun forteller at hun fikk grisen i julegave fra sin mann i 2004.

Opplysningene står i sterk kontrast til den dramatiske historien 11-åringen og hans far har kommet med, at de i tre timer skal ha jaktet på monstergrisen før de klarte å felle den.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere