RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor og stefar tatt for drap

Sist oppdatert:
Bobby (10) forsvant i Sverige 29. januar. I dag ble moren og stefaren pågrepet, mistenkt for drap.

Ifølge foreldrene forsvant gutten fra Coops parkeringsplass da han var på en utflukt i Göteborg. De meldte ham savnet 29. januar, men tirsdag morgen ble moren (30) og hennes samboer (39) selv pågrepet i sitt hjem i Småland og ble kjørt drøyt 15 mil til varetekt i Göteborg.

Politiet sier nå rett ut at de jobber ut fra teorien om at gutten er drept.

- Myrdet
- Det kan ha skjedd her eller der. Vår hovedteori er at han ble myrdet i nærheten av familiens bosted nær Småland, sier sjefsanklager Niklas Sannerholm som leder etterforskningen til Göteborgsposten. Sannerholm vil i løpet av ettermiddagen avgjøre om moren og Bobbys samboer skal holdes i varetekt.

Sannerholm sier at opplysninger som er framkommet, knytter paret til det han omtaler som forbrytelsen. Han vil ikke gå inn på detaljer, men sier at opplysninger fra avhør ikke stemmer med faktiske forhold.

Sex-sadistisk
Samboeren til Bobbys mor har et kriminelt rulleblad. 39-åringen ble i desember 2000 dømt for grove voldshandlinger mot to kvinner med flere sex-sadistiske innslag, skriver Göteborgsposten.

Moren og samboeren vil bli avhørt de nærmeste dagene. Innen fredag må politiet ha klare bevis for videre fengsling.

I mellomtiden fortsetter søket etter lille Bobby.

- Finner vi ingen ting i huset deres, fortsetter vi å granske jorden rundt gården deres, sier informasjonsrådgiver Thomas Fuxborg ved Göteborgs-politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere