RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor oppdaget datterens (20) brystpiercinger på røntgenbilde

AVSLØRENDE: Moren til 20 år gamle Sydney Allen oppdaget datterens brystpiercinger etter røntgenundersøkelse tidligere denne uken. Da hadde 20-åringen holdt dem hemmelig siden juni i sommer.
AVSLØRENDE: Moren til 20 år gamle Sydney Allen oppdaget datterens brystpiercinger etter røntgenundersøkelse tidligere denne uken. Da hadde 20-åringen holdt dem hemmelig siden juni i sommer. Foto: Twitter/@Sydney_allenn
Sist oppdatert:
Og hun ble ikke akkurat fornøyd ...

I sommer fikk 20 år gamle Sydney Allen fra Florida i USA brystpiercinger i gave fra sin søster. De valgte å holde gaven skjult for andre, og i alle fall for foreldrene.

Men hemmeligheten skulle ikke vare lenge.

Tirsdag denne uken skulle 20-åringen, som lider av syringomyeli - en sjelden tilstand der det har dannet seg et væskefylt hulrom inne i ryggmargen - inn på en rutinemessing sjekk. I forbindelse på sjekken skulle det også tas et røntgenbilde.

- Startet å le hysterisk

Hun visste ikke at piercingene ville komme til å dukke opp på et røntgenbilde, og at moren, som var med henne til undersøkelsen, ville få seg en overraskelse.

- Moren min så piercingene mine umiddelbart da røntgenbildet dukket opp, og både jeg og legen startet å le hysterisk, sier Sydney Allen til Buzzfeed News.

Mens Sydney og legen lo, var moren tyst mens hun stirret på røntgenbildet.

- Tydelig opprørt

«Vi skal diskutere dette senere», sa moren ifølge Sydney.

- Hun var tydelig opprørt, legger 20-åringen til, før hun avslutter:

- Jeg ble skremt i starten da røntgenbildet kom opp, men til slutt slo hun seg til ro fordi ingen vil kunne se med mindre jeg viser dem. Hele hendelsen og bildet får henne til å le nå.

Sydney Allen valgte å fortelle om hendelsen på sin egen Twitter-konto:

Hun fikk raskt svar fra en annen som hadde opplevd noe lignende:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere