RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor siktet for misbruk av barnefar

Sist oppdatert:
Lisa Clark (37) giftet seg med sønnens 15 år gamle kamerat. Lørdag fødte hun parets barn, men nå siktes hun for misbruk av barnefaren.

Lisa Clark sitter fengslet for seksuelt misbruk av sin 17 år yngre ektemann, og får derfor neppe beholde barnet hun fødte særlig lenge, melder AP.

Selv om begge sier forholdet er basert på gjensidig kjærlighet ønsker myndighetene i Georgia, USA å straffeforfølge henne for seksuell omgang med en mindreårig.

De to ble kjent da den unge barnefaren ble kamerat med Clarks sønn som også er 15 år gammel. De to giftet seg i fjor høst. Grunnen til at de fikk lov til det er en lov delstaten har som tillater barn uansett alder å gifte seg grunnet svangerskap.

Da forholdet ble kjent ble Clark varetektsfengslet og siktet, men hun slapp ut på betingelse av at hun ikke skulle ha mer kontakt med unggutten. Forrige uke ble det likevel kjent at de to hadde vært i kontakt, og Clark ble fengslet på nytt. Nå må hun tilbake i fengsel så snart hun blir utskrevet fra sykehuset.

Også den unge barnefaren er i trøbbel med myndighetene, etter at han rømte fra sitt fosterhjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere