RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kommer sex-ryktene

Sist oppdatert:
Blondine blir hovedsak i valgkampen etter oppslag i storavis.

Så ble heller ikke dette en valgkamp uten belastende sex-rykter.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Bill Clinton ble tidlig kjent som en kvinneforfører av rang og huskes like godt for sine sigarer og sekretærer i det ovale kontor som politiske resultater. George W. Bush har vært åpen om sine alkoholproblemer, mens den nåværende nominasjonskampen i USA ikke har vært skjemmet av sex-rykter.

Inntil nå.

Storavisen New York Times skriver at det går rykter om at republikanernes håp, John McCain, skal ha hatt en affære med blondinen du ser bilde av her da han prøvde å bli president for åtte år siden.

Vicki Iseman (40) var da en sentral valgkampmedarbeider i McCain-leiren og ble stadig sett i presidentkandidatens selskap. Så tett at andre medarbeidere reagerte i frykt for hvilken skandale som kunne ramme dem. McCain har vært gift med sin andre kone Cindy (53) siden 1980, og skulle følgelig etter alle normer ikke ha noe å gjøre på det intime plan med sin valgkampmedarbeider.

Både McCain og Iseman tilbakeviser ryktene i New York Times. Og nå venter en intens skandalejakt fra et kobbel av pressefolk etter den bredt anlagte saken i den seriøse storavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere