RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nødlandet fly da kvinne prompet

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
I et desperat forsøk på å skåne medpassasjerene på flyet for prompelukt, tente kvinnen en fyrstikk.

En kvinne som var plaget av oppblåst mage førte til at et passasjerfly måtte nødlande i Nashville mandag, melder USA Today.

American Airline-flyet med 99 passasjerer om bord var på vei fra Washington til Dallas da det måtte foreta en nødlanding etter at det ble rapportert om lukt av brente fyrstikker om bord.

Det opplyser Lynne Lowrance, en talskvinne for Nashville International Airport, ifølge USA Today.

Flyet landet trygt, og FBI og flyplassmyndighetene startet umiddelbart sine undersøkelser. De avdekket snart noen brukte fyrstikker. En av passasjerene innrømmet at det var hun som hadde tent dem. Kvinnen har en lidelse som fører til oppblåst mage og forklarte at hun gjorde det i et forsøk på å skåne medpassasjerene for dårlig kroppslukt.

Flyet kunne deretter fortsette sin ferd til Dallas, men kvinnen med fyrstikkene fikk ikke være med. Flyselskapet har også gitt beskjed om at hun ikke er ønsket på deres flyvninger med det første.

- Det er ikke tillatt å tenne fyrstikker om bord i et fly, men kvinnen blir ikke anmeldt for forholdet, sier Lowrance ifølge USA Today.

Har du en god flyhistorie?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere