RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Neil Young tar kraftig avstand fra Donald Trumps valg av hans hitlåt fra 1989 i forbindelse med kunngjøring av Trumps presidentkaditatur. Her Young i aksjon på Norwegian Wood-scenen i 2009.
Neil Young tar kraftig avstand fra Donald Trumps valg av hans hitlåt fra 1989 i forbindelse med kunngjøring av Trumps presidentkaditatur. Her Young i aksjon på Norwegian Wood-scenen i 2009. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Neil Young hardt ut mot Donald Trump

Sist oppdatert:
Den canadiske rockestjernen Neil Young misliker sterkt at Donald Trump brukte en av hans låter da han lanserte sitt presidentkandidatur.

Det var til tonene av «Rockin' In The Free World» den eksentriske mangemilliardæren tirsdag kom seilende ned en rulletrapp og entret scenen for å fortelle at han vil delta i kappløpet om å bli republikanernes presidentkandidat neste år.

Få timer senere sendte Neil Young ut en kunngjøring der han tok kraftig avstand fra Trumps valg av hans hitlåt fra 1989.

– Han hadde ikke tillatelse til å bruke «Rockin' In The Free World» i forbindelse med at han kunngjorde sitt kandidatur, het det i kunngjøringen fra 69-åringen.

Young gjorde det videre klart at han slett ikke støtter Donald Trump, men at han derimot stiller seg bak Bernie Sanders, som håper å bli demokratenes kandidat.

Neil Young, som en gang i tiden snakket varmt om president Ronald Reagan, sympatiserer nå venstresiden, særlig i spørsmål knyttet til miljøvern.

Sanders er kjent som den eneste sosialisten i Senatet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere