RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nektet Charles oppskrift på kake

Sist oppdatert:
Da prins Charles nylig fikk servert en ekstra god fruktkake i Wales, ble han så begeistret at han ba om oppskriften. Men 74 år gamle Etta Richardson fra sørwalisiske Llansteffan svarte blankt nei.

Oppskriften er nemlig en familiehemmelighet, som er gått i arv fra generasjon til generasjon og ikke skal røpes for utenforstående. Det hjelper ikke at den som spør er prins av Wales og britisk tronfølger, skrev London-tabloiden The Sun fredag.

- Det er den beste kaken jeg noensinne har smakt, skal Charles ha jublet etter å ha smakt på fru Richardsons bakverk. I farten glemte han å be om oppskriften, men da han var vel tilbake i London etter besøket i Wales, ba han tjenerskapet ta kontakt med 74-åringen.

Men henvendelsen ble møtt med blankt avslag.

- Hun liker å holde på hemmelighetene sine, forteller Ettas 55 år gamle sønn Richard, som tilføyer at fruktkaken har gjennomgått en viss utvikling i alle de årene moren har bakt den.

Charles må altså greie seg uten oppskrift, men trenger ikke gå kakeløs. Fru Richardson tilbyr nemlig fast leveranse av fruktkaker til prinsens residens i London, til en pris av tre og et halvt pund eller 44 kroner per stykk, pluss 50 pund eller 630 kroner til porto og emballasje. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere