RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettbrud fikk erstatning

Sist oppdatert:
En ukrainsk kvinne er tilkjent 2,7 millioner kroner i erstatning fra det amerikanske kontaktfirmaet som skaffet henne mann over internett.

Den ukrainske kvinnen traff sin amerikanske ektemann gjennom Encounters International i november 1998. Tre måneder senere giftet de seg.

Nå har en amerikansk domstol tilkjent kvinnen nesten tre millioner kroner i erstatning etter at hun saksøkte firmaet som skaffet henne den amerikanske ektefellen. Saken er den første av sitt slag i USA, skriver Aftenposten.

Kvinnen sier at mannen mishandlet henne grovt, og at eierne av kontaktfirmaet fortalte henne at hun ville bli utvist om hun forlot mannen. I juli 2000 flyttet hun inn til et krisesenter for mishandlede kvinner. Da hadde mannen slått henne i to timer mens hun ammet deres nyfødte, hevder kvinnen.

Natasha Spivack, som eier Encounters International, mener hun ikke kan være ansvarlig for det som skjedde, og at hun bare introduserte to voksne mennesker for hverandre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere