Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nevøen (7) funnet død

KAN VÆRE DØD: Jennifer Hudson utlovet en belønning for sin nevø Julian, men nå kan det være liket av nettopp ham politiet har funnet.
KAN VÆRE DØD: Jennifer Hudson utlovet en belønning for sin nevø Julian, men nå kan det være liket av nettopp ham politiet har funnet. Foto: (Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet i Chicago bekrefter at det er Hudsons nevø de har funnet død i den etterlyste bilen.

(SIDE2): - Liket etter det vi tror er den savnede 7 år gamle nevøen til Jennifer Hudson er funnet, opplyste politiet i Chicago på en pressekonferanse tidligere, skriver CNN.

Også FBI bekrefter at det mest sannsynlig var Julian King (7), filmstjernen Jennifer Hudsons nevø, de har funnet. Han har vært savnet siden fredag da Hudsons mor og bror ble funnet skutt og drept i sitt eget hjem.

Nå er det kjent at liket er identifisert, og at det er den savnede sjuåringen. Ifølge Chicago Tribune har gutten blitt skutt flere ganger, blant annet i hodet.

Ikke identifisert
Mandag ettermiddag meldte Reuters at et lik av et lite barn er funnet i en hvit SUV - en liknende bil som er linket til drapet på Jennifers mor og bror. De har nå lagt til at det mest sannsynlig er den savnede sjuåringen.

Ifølge Associated Press skal nummerskiltene på bilen det døde barnet ble funnet i stemme overens med nummerskiltene på den savnede bilen.

Belønning
Jennifer Hudson gikk ut med lovnad om belønning på 100.000 dollar for den som kunne finne hennes savnede nevø.

- Vær så snill å be for vår familie og for at vi får Julian trygt hjem igjen, skal filmstjernen ha skrevet på sin egen MySpace-profil søndag.

Les også:Lover belønning på kr 700.000

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Varetekt
I helgen skal Hudson ha identifisert moren Darnell Donerson (57) og broren Jason Hudson (27). De to ble funnet skutt i sitt hjem i Chicago fredag.

Politiet skal ha arrestert en mistenkt i saken som for tiden er i varetekt.

Ifølge CNN vil de ikke ut med opplysninger om hvem personen er - men ryktene har det til at det skal være Jennifers svoger William Balfour (27). Han er ute på prøve etter at han har sittet nesten sju år i fengsel på grunn av mordforsøk, tyveri og bilkapring.

Balfour er også den savnede nevøens stefar. Politiet har sagt at de ikke har funnet et spesifikt motiv for drapene på Oscar-vinnerens mor og bror, men sier at det var «husbråk» og bråk i familien.

Nevøen skal ha bodd hos sin bestemor, Jennifer Hudsons mor.

Stor stjerne
Jennifer Hudson ble en stor stjerne etter at hun deltok i «Idol». Hun vant ikke konkurransen, men sikret seg kort tid etter en rolle mot Beyoncé Knowles i filmen «Dreamgirls».

Innsatsen var så god at hun fikk en Oscar. Nylig ga hun ut sin debutplate som etter utgivelsen har toppet hitlistene i USA.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!