RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Statsminister John Key returnerte til kafeen samme dag og ga serveringsdamen to eksklusive vinflasker sammen med en unnskyldning.
Statsminister John Key returnerte til kafeen samme dag og ga serveringsdamen to eksklusive vinflasker sammen med en unnskyldning. Foto: William West (AFP / NTB Scanpix)

New Zealands statsminister lugget servitør - truet med bank

New Zealands statsminister John Key har beklaget oppførselen sin overfor en serveringsdame, etter at han gjentatte ganger lugget henne i hestehalen.

De noe underlige opptrinnene fant sted på en kafé i Auckland, og ble kjent da serveringsdamen til slutt skrev et anonymt innlegg på nettstedet The Daily Blog.

- Han oppførte seg som en bølle i skolegården, som lugget den lille jenta for å få oppmerksomhet og for å få en følelse av makt over henne, skrev kvinnen.

En talskvinne for statsministeren bekrefter hendelsene og opplyser at de fant sted på en kafé der statsministeren og kona Bronagh jevnlig vanker.

- Begge to har et godt forhold til de som arbeider der. Det var ment som en morsomhet. Han ønsket ikke å gjøre henne ukomfortabel og har beklaget overfor henne, sier talskvinnen.

Ifølge serveringsdamen trakk statsministeren henne i hestehalen under flere besøk. Den siste gangen var 26. mars, men da rant det over for henne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere