*Nettavisen* Nyheter.

Nok en Janukovitsj-venn funnet død i Ukraina

En viktig alliert av ekspresident Viktor Janukovitsj er funnet død i Ukraina etter et angivelig selvmord. Det er den tredje Jankovitsj-tilhengeren som er funnet død på to uker.

Oleksandr Peklusjenko, tidligere guvernør i industriregionen Zaporizja, ble torsdag funnet død i sitt hjem, skutt i halsen.

- Etterforskernes foreløpige antakelse er at det dreier seg om selvmord, sier Ukrainas innenriksdepartement i en uttalelse.

Tidligere denne uka ble Stanislav Melnik, som var medlem av Janukovitsjs parti, funnet død i badekaret sammen med sin kone. Også dette var selvmord, ifølge myndighetene. Melnik var siktet for maktmisbruk.

I slutten av februar døde Mykhajlo Tsjetsjetov, ifølge politiet etter at å ha falt fra et vindu i 17. etasje i boligblokka han bodde i Kiev. Tsjetsjetov var blant de mest fremtredende politikerne under Janukovitsjs styre, og også han var siktet for maktmisbruk.

Janukovitsj og mange av hans viktigste allierte bor i eksil i Russland, dit de flyktet under masseprotestene i Kiev i fjor.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.