RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmann (31) knivdrept

Sist oppdatert:
Norske Tommy Moen (31) ville få naboene til å dempe seg, men havnet i krangel og ble drept med kniv i Helsingborg i Sverige natt til lørdag. En mann er pågrepet mistenkt for mord.

- Den drepte er nordmannen Tommy Moen, opplyser informasjonsansvarlig Charley Nilsson ved Helsingborgpolitiet til TV 2 Nettavisen lørdag kveld.

Bråket startet ved midnatt natt til lørdag i et boligområde i Helsingborg i Sør-Sverige.

Klagde på festbråk
De første undersøkelsene tyder på at nordmannen og hans venninne gikk over til en naboleilighet for å klage på festbråk. Det skal ha kommet til slagsmål på eller ved en altan i leiligheten til den mistenkte 29-åringen.

- Tre personer ble brakt til sykehus med knivskader, men like etter klokken 01 ble det klart at en av personene, en 31 år gammel mann, var død av skader i buken, opplyser politiet i Skåne.

Både den antatte gjerningsmannen og Tommy Moens 20-årige venninne ble utskrevet fra sykehuset lørdag morgen.

Mistenkt for mord
- 29-åringen ble pågrepet lørdag klokken 12.10, mistenkt for mord. Nye forhør med de innblandede i slagsmålet vil bli gjennomført søndag, opplyser Nilsson.

Den mordmistenkte nekter skyld.

Vitneforklaringene spriker, ifølge politiet. Flere kniver ble beslaglagt på åstedet. Ingen av de innblandede i slagsmålet er tidligere kjent av politiet.

Foreldrene på besøk
Tommy Moen fra Balsfjord i Troms og bodd i Helsingborg i noen måneder.

- Foreldrene hadde kommet med tog til Helsigborg. De lå og sov da dette skjedde rundt midnatt, sier Leif Persson, vakthavende ved Helsingborgpolitiet i Skåne til Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere