*Nettavisen* Nyheter.

Nordmann i Brussel: - Jeg var vitne til evakueringen

- De ser ut som de har vært i krigen, sier norske Lillann Weggersen.

22.03.16 11:22

BRUSSEL (NTB): Norske Lillann Weggersen er vitne til evakueringen etter eksplosjonen på T-banestasjonen Maelbeek i Brussel tirsdag morgen.

Det jeg festet meg mest er en eldre dame som ble båret ut i en rullestol. Hun var tydelig i live, men i sjokktilstand. Jeg så også flere som er småskadd med risper i ansiktet og avrevne klær. De ser ut som de har vært i krigen, sier norske Lillann Weggersen.

Weggersen jobber som kommunikasjonssjef for EØS-midlene i Brussel og befinner seg tirsdag inne på et kontor ved Arts-Loi T-banestasjon, ett stopp unna Maelbeek stasjon.

Jeg så masse mennesker som veltet ut av inngangen. De var helt desperate i blikket. Folk skynder seg på en veldig spesiell måte når de er redde for livet sitt.

Ifølge Weggersen ankom militærkjøretøy til stedet like etter klokken 11.

– Brannmenn jobber med noe som ser ut til å ha rast. Det kan være flere som er såret og som står fast der nede. Det er en ekkel følelse fordi det kommer så nære. Jeg reiser mye i jobben min og har mye besøk. Jeg er på denne flyplassen mange ganger i uka, sier Weggersen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag