RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk kvinne døde i Egypt

Foto: - (Google maps)
Sist oppdatert:
Omkom i trafikkulykke i turistby.

- Jeg kan bekrefte at en norsk kvinne født i 1991 har mistet livet i en tragisk trafikkulykke i Hurghada i Egypt, sier kommunikasjonsrådgiver Bjørn Svenungsen i Utenriksdepartementet (UD) til Nettavisen.

Skoleelev
Den unge kvinnen var elev ved Elverum videregående skole, skriver Østlendingen på sine nettsider. Avdelingsleder Kari Synnøve Bakken beskriver dagen i dag som annerledes og tung.

- Vi fikk endelig bekreftet hva som hadde skjedd klokken 10 i formiddag. I dag har skolen brukt tid på hennes medelever. Mye av dagen har gått med til å snakke om og bearbeide det som har skjedd, sier hun til avisen.

UD fikk melding om dødsfallet klokken 01.15 natt til tirsdag. De vil ikke si noe om når ulykken inntraff og om selve hendelsen i den populære turistbyen ved Rødehavet.

- Kvinnen omkom som følge av en trafikkulykke. Det er alt vi kan si nå, påpeker Svenungsen.

Påkjørt
Kvinnen reiste sammen med en annen norsk borger. Denne personen kom ikke fysisk til skade i ulykken. UD kan opplyse at vedkommende er fulgt opp og fått bistand fra turoperatør, lokalt politi og lege i Hurghada.

Etter det Nettavisen kjenner til, var kvinnen fotgjenger og ble påkjørt av en bil. Kjæresten, som også er fra Elverum og tidligere omtalt som kvinnens reisefølge, gikk like ved.

Kvinnen var på ferie og hennes pårørende i Norge er varslet. Nå er det den norske ambassaden i Kairo som følger opp saken.

Til Aftenposten sier ministerråd ved ambassaden, Geir Sørensen, at kvinnens far ved 14-tiden skal ha ankommet Egypt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere