RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk kvinne risikerer 18 år

Byen Torrevieja ligge på den spanske middelhavskysten.
Byen Torrevieja ligge på den spanske middelhavskysten.
Sist oppdatert:
Spansk påtalemyndighet vil kreve 18 års fengsel for kvinnen (56) som skal ha drept ekskjæresten Svein Erik Gundersen i Torrevieja i Spania.

Tirsdag startet rettssaken mot den norske kvinnen som er tiltalt for å ha drept nordmannen Svein Erik Gundersen i byen Torrevieja på den spanske middelhavskysten.

Påtalemyndigheten vil kreve 18 års fengsel for drapet, melder avisen Diario Informacion. Den tiltalte kvinnen fastholder at hun er uskyldig.

Hovedvitne
En norsk venninne av kvinnen var vitne til drapet. Ifølge avisen ankom hun leiligheten for å levere 180 euro som hun skyldte den drepte mannen.

Hun har forklart at den 56 år gamle kvinnen gikk løs på ekskjæresten med tåregass mot mannen. Da han sank sammen på sofaen la hun en pute over mannens hode og satte seg på puten.

- Hun satt på puten oppå hodet hans i nærmere en halv time og sang viser mens han ble kvalt. Det var grusomt å se at hun drepte ham, sier øyenvitnet (27) til VG.

Truet
Etter drapet meldte de to kvinnene fra om dødsfallet, men sa ingenting om dødsårsak. I begynnelsen mente politiet at Gundersen døde av hjerteinfarkt. En uke etter drapet fortalte kvinnen at mannens død hadde en helt annen årsak.

Til VG har kvinnen fortalt at hun følte seg truet på livet av venninnen hvis hun fortalte om drapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere