*Nettavisen* Nyheter.

Norsk offiser kan være funnet

Politiet i Zeebrugge i Belgia fant mandag et lik i havneområdet. De tror det kan være den norske sjøoffiseren som har vært savnet siden midten av november.

02.12.03 10:40

Politiet skal ikke ha mistanke om at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med forsvinningssaken. Ifølge Agderposten skal den savnedes familie være på vei til Belgia for å hjelpe til med identifiseringen av den omkomne.

Venter på identifisering
Belgiske myndigheter mener at personen vil bli identifisert i løpet av tirsdag eller onsdag.

- Vi har funnet en død mann. Det kan være hvem som helst. Vi leter etter den norske offiseren, men vi har mange innvandrere som oppholder seg her ulovlig i påvente av å komme til England, opplyser orlogskaptein Micheline Porta i det belgiske sjøforsvaret til TV 2 Nettavisen.

Vakthavende ved presse- og informasjonsseksjonen ved Fellesoperativt hovedkvarter i Stavanger, Erling Bø, bekrefter overfor NTB at de er kjent med at det er funnet et lik i Zeebrugge.

– Dette er nå en politisak, og vi ønsker ikke å kommentere noe ytterligere i denne saken før vi eventuelt får bekreftet identiteten til den omkomne, sier Bø.

Borte i to uker
Den 30 år gamle løytnanten forsvant natt til søndag 16.november fra marinefartøyet KNM «Måløy» . Han ble sist sett på en kafé i området.

Minerydderen KNM «Måløy» er en del av NATOs minerydderstyrke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.