RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk skuespiller (21) pågrepet

Foto: Scanpix (Scanpix)
Sist oppdatert:
En norsk skuespiller er pågrepet i Danmark i forbindelse med kokainsaken i Bolivia.

21-åringen meldte seg til dansk politi, og har frivillig blitt med til Norge.

- Kvinnen sitter nå i avhør. Hun vil bli vurdert varetektsfengslet, sier politiadvokat Gordon Pettersen i Kripos til VG Nett.

Hun og kjæresten (23) er tiltalt for medvirkning til grov narkotikasmugling. Den 23 år gamle norsk-bolivianske kjæresten er ennå på frifot og er etterlyst internasjonalt.

- Min klient meldte seg for politiet i går, har sittet i avhør og nekter straffskyld. Hun samtykker til varetektsfengsling i fire uker i morgen fordi hun skjønner at politiet får medhold i dette, sier advokat Nicolai Bjønnes til Nettavisen.

Utover det ønsker ikke Bjønnes å kommentere hvorfor 21-åringen valgte å melde seg til politiet.

Boliviansk politi mener de to hadde sentrale roller da tre norske jenter ble pågrepet på flyplassen i Bolivia i fjor med 22,5 kilo kokain.

De tre norske jentene ble pågrepet på flyplassen Cochabamba med kokain i kofferten. Politiet mener paret var sammen med de tre norske jentene under oppholdet i Bolivia, men fikk aldri pågrepet dem. I forrige måned ble de tre norske jentene og den 21 år gamle skuespilleren tiltalt i smuglersaken.

21-åringen ble overlevert til norsk politi på Gardermoen tirsdag, og det blir vurdert om hun skal fremstilles for varetekt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere