RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk turist funnet død

Sist oppdatert:
En norsk 45-åring ble fredag morgen funnet død på et hotell på Gran Canaria. Spansk politi etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Mannen skal ha blitt funnet på badet på hotellrommet i Arguineguín, to dager etter at han kom til stedet. Det melder VG Nett.

- Jeg kan bekrefte at en person som reiste med oss, ble funnet død i dag tidlig. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, sier adm. direktør Christian Grønli i Vingreiser til avisen.

Konsulatet sjekker
Grønli kan ikke si noe om hvorfor saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

Utenriksdepartementet bekreftet langfredag ettermiddag at den døde mannen er norsk.

- Vi kan bekrefte at det er en norsk person som er funnet død. Lokalt politi etterforsker nå saken, sier informasjonsrådgiver Cathrine Andersen i Utenriksdepartementet til NTB.

Ubehagelig stemning
De fleste gjestene på hotellet er nordmenn og svensker, og både Saga og Ving har den siste uken hatt gjester på hotellet.

- Politiet fortalte oss at det var funnet en død norsk mann på rommet sitt. Han ble funnet på badet, og de etterforsker om det kan ha vært et drap eller en ulykke, sier Kenneth Krogh til VG Nett.

Krogh har vært gjest ved hotellet den siste uken, men reiser hjem i dag, sammen med to busslaster med nordmenn som har fått en lite hyggelig avslutning på påskeferien.

- Ifølge politiet var det en del blod på rommet. Det var en ganske ubehagelig stemning på hotellet i dag, sier Krogh. Nå ser han frem til å forlate den spanske ferieøya.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere