RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian tvunget til å lande av fulle passasjerer


LANDET I DANMARK: Norwegian-flyet på vei til Tyskland måtte nødlande i Danmark på vei fra Norge. Illustrasjonsfoto. 
LANDET I DANMARK: Norwegian-flyet på vei til Tyskland måtte nødlande i Danmark på vei fra Norge. Illustrasjonsfoto.  Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Et Norwegian-fly fra Oslo til München måtte lande i København på grunn av fulle passasjerer.

– De hadde drukket sprit. Kapteinen tok en beslutning om at han ikke ville ha dem med seg om bord, og da kom vi, opplyser pressevakten ved København-politiet til TV 2.

Flyet tok av fra Oslo søndag. På turen var åtte passasjerer så utagerende at kapteinen besluttet at de ikke kunne være med hele veien til München.

Dermed ble dansk politi kontaktet og flyet landet på Kastrup. Flyet måtte returnere til Gardermoen etter å ha landet på Kastrup, før det på nytt kunne fly til München. Hendelsen gjorde reisen 16 timer forsinket.

Passasjer Ronny Vatnehol roser Norwegian for god behandling til tross for hendelsen. Alle passasjerer fikk hotell ved Gardermoen mellom de to flyturene.

Dette var ikke første gang Norwegian landet på grunn av bråkete passasjer. Les også: Norwegian-fly måtte lande på grunn av voldelig passasjer og Her kastes den uregjerlige passasjeren av Norwegian-flyet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere