RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker klimaendringer velkommen

- Global oppvarming på 2,5 grader vil være langt bedre enn en ny istid, mener en dansk forsker som refser miljøorganisasjoner for å være for konservative. Hva mener du?

- Enkelte miljøforandringer, som global oppvarming, kan kanskje bli en fordel for oss mennesker, mener Jørgen Peder Steffensen.

Han beskriver også miljøorganisasjoner er bakstreverske og konservative av den grunn at de alltid krever miljønøytrale løsninger og at alt skal være statisk, skriver avisen Jyllands-Posten, ifølge NTB.

- Dersom man ønsker å vende tilbake til den mest «normale» tilstand for kloden, vil vi ha istid fordi det er det mest normale dersom vi ser på klodens utvikling gjennom de seneste millioner år. I den sammenheng tror jeg at en global oppvarming på for eksempel 2,5 grader vil være å foretrekke fremfor en ny istid, hvor temperaturen vil ligge 15-20 grader lavere enn i dag, sier Jørgen Peder Steffensen til Jyllands-Posten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere