RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny bombe i England

Sist oppdatert:
En kvinne er skadet etter den tredje bombeeksplosjonen i Storbritannia på tre dager.

En kvinne er skadet etter at en bombe eksploderte i Swansea.

Bomben gikk av på postmottaket til Driver and Vehicle Licensing Agency, som tilsvarer biltilsynet i Norge, i Swansea i Wales-distriktet i Sør-England.

Ifølge Sky News har kvinnen ikke livstruende skader, og en talsperson fra sykehuset der kvinnen er innlagt, karakteriserer kvinnens tilstand som stabil.

Andre mulige bombeofre blir nå undersøkt av ambulanse på stedet der bomben gikk av.

Også Plimlico-området i London ble sperret av onsdag etter oppdagelsen av en mistenkelig pakke. Den viste seg imidlertid å være harmløs.

- Selvfølgelig er slike episoder foruroligende. Det er viktig at politiet kan fortsette med sin etterforskning uten for mange upassende spekulasjoner, sier Storbritannias innenriksminister John Reid til Sky News.

Tirsdag fikk to menn i 30-årene lettere skader på hender og overkropp etter en eksplosjonen i lokalene til selskapet Vantis i Oaklands Business Centre, et kontorbygg i Wokingham i Sør-England.

Mandag ble en kvinne skadet da en brevbombe gikk av i kontorlokalene til forsikringsselskapet Capita Commercial Services i London. Kvinnen som mottok brevbomben skal ha fått kuttskader.

Bombehunder ble sendt inn i bygget og inngangspartiet sperret av.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere